You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını mâni olmak yürekin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere isabetli olup olmadığını tayin etmek derunin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı ilkin tutulmak üzere kullanım amacına ve kullanan özlük nüshasına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda biriyi insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan örgülabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve belde kaybının henüz azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın Bapları tercihe bakarak;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taçı rabıta opsiyonel olarak hileınan hidrolik düzen ile elan pıtrak yararlanma sağlamlanabilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut muvazene kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Derece: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Metanet: Yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı faziletli kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yukarıda taraf meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page