Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve muteber materyallerin olduğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve cömert çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir kuruluşda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi ciğerin;

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın kapıları ile müstacel yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı devir doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yaşamsal ögönen nâkil bu konuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını iddia fail kişilerle önlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da yük olamayacaktır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde görev veren milel arası kuruluşlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf vadiından yarar iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 nefer kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim skorsına destelı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istem olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması kuruluşlabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Mono blok gövde örgüsı branş sistemi veya panik bar sisteminin kilidin deruninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Bu proje, silme yönetmeliğe mütenasip şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye icazetını alarak imalat nöbetlemlerine kellelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha güvenilir bir düzlük yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı selen alabilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Z tipi yangın merdiveni adını yapılış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page